Hell Energy bude naďalej spolupracovať s Bruceom Willisom

02.03.2020 Celý región

Bratislava 2. marca (TASR) – Ďalšie dva roky bude spolupracovať maďarský výrobca energetických nápojov Hell Energy s americkým hercom Bruceom Willisom. Informoval o tom medzinárodný riaditeľ pre komunikáciu a marketing spoločnosti Péter Pantl, podľa ktorého si firma od tejto spolupráce sľubuje posilnenie postavenia značky aj na Slovensku.

„Bruce Willis má všetko, čo značka Hell reprezentuje: je silný, dynamický a odvážny. Práca, ktorú sme v posledných rokoch robili, potvrdila, že aj naša oddanosť kvalite je podobná. Takže to, či v našej spolupráci chceme pokračovať, nebola náročná otázka,” povedal Pantl.

Dodal, že súčasťou ďalšej spolupráce v rámci pripravovanej globálnej kampane bude i nový reklamný spot, ktorý spoločnosť nakrúti začiatkom marca v New Yorku. „Do kampane sme zaradili aj ďalšiu svetovo preslávenú celebritu, ktorá bude stáť vedľa Brucea Willisa. Je ňou Zuleyka Rivera, modelka a herečka, ktorá získala titul Miss Universe 2006,“ konkretizoval medzinárodný riaditeľ.

Značka Hell Energy pôsobí na trhu 13 rokov a podľa vlastných údajov patrí medzi troch najväčších svetových výrobcov značkových energetických nápojov s celkovou produkciou 1,5 miliardy plechoviek ročne. Jej jediný výrobný závod sa nachádza neďaleko slovenských hraníc, v maďarskej obci Sziksó pri Miškovci, odkiaľ svojimi produktmi zásobuje 52 krajín sveta.
 

Vyberte región

mark